Chouriço הוא נקניק יבש. הנקניק הנפוץ ביותר בפורטוגל. ההגיה היא: shure – REET -zo
נקניק יבש, עתיר שום, עתיר פפריקה, חום אדמדם. בדרך כלל נמכר בשרשראות כאשר כל יחידה אורכה כ 20 ס"מ וכ 3-4 ס"מ היקפה.
במועדוני הפאדו שבליסבון נוהגים להגיש Chouriço על האש- המלצר מגיש לשולחן כלי חימר (בדרך כלל בצורת חזיר) שהוא מעין מחתה גחלים, מצית את האלכוהול aguardente (ברנדי), הלהבות חורכות את הנקניק וכאשר האלכוהול ממצה את עצמו ונכבה אנקניק עצמו כמעט מפוחם, פריך וטעים טעים טעים.
נקניק יבש, עתיר שום, עתיר פפריקה, חום אדמדם. בדרך כלל נמכר בשרשראות כאשר כל יחידה אורכה כ 20 ס"מ וכ 3-4 ס"מ היקפה.
במועדוני הפאדו שבליסבון נוהגים להגיש Chouriço על האש- המלצר מגיש לשולחן כלי חימר (בדרך כלל בצורת חזיר) שהוא מעין מחתה גחלים, מצית את האלכוהול aguardente (ברנדי), הלהבות חורכות את הנקניק וכאשר האלכוהול ממצה את עצמו ונכבה אנקניק עצמו כמעט מפוחם, פריך וטעים טעים טעים.
Chouriço הוא נקניק יבש |